Recensies

Wendy Dubbeldeman
9-8-2021
Arend is een kei in zijn vak! Ontzettend leuk voorgesprek gehad. Arend houd zich aan de afspraken, brengt leuke ideeën in en neemt alle tijd. Er is ruimte om zelf ideeën in te brengen, en op de dag zelf merk je eigenlijk niet dat hij er is. Arend heeft onze bruiloft op prachtige wijze vast gelegd en ons een dierbare herinnering op film gegeven. Absolute aanrader!

Arend heeft onze dag heel mooi vastgelegd. Wij zijn erg blij met het eindresultaat. Tijdens de dag merkten wij niet eens dat hij er was, waardoor we hele mooie spontane beelden hebben gekregen.

27 jul. 2019 09:30
We willen je onwijs bedanken voor deze prachtige film.We zijn heel blij dat je de speech op het gemeentenhuis zo mooi hebt weten te knippen zodat alles mooi verloopt zonder storend muziek.We  gaan zeker reclame voor je maken.Met vriendelijke groetFransien en Willem  Clement
Nicolien en Dennis Clement-Rutten

Mariska Buitenhuis raadt Visservideografie aan.
20 juli 2019 om 09:53

Yvonne Lahr – Brinkman raadt Visservideografie aan.
31 mei 2019 om 14:54

Tiesje Divaa raadt Visservideografie aan.
Hij heeft een mooi video voor mij in elkaar gezet waar ik super trots op ben!
Sylvana van der Kooij-Jansen raadt Visservideografie aan
wij hebben op 23-11-18 ons 12,5 jarig huwelijksfeest gegeven waarbij Arend heeft gefilmd. Het contact verliep allemaal soepel en Arend was op het feest zelf ook ruim op tijd aanwezig ??? De film hebben wij veel eerder dan verwacht gekregen en zijn wij super blij met het eind resultaat! mocht je een videograaf zoeken, stop dan hier want dan ben je bij Arend aan het goede adres. Wij zouden hem zelf zeker weer inhuren bij een eerst volgend feestje en hem iedereen aanraden.

nogmaals heel erg bedankt!!

Melisvsch Vsch heeft Visservideografie beoordeeld — 5 sterren

15 augustus 2018 om 15:27

Wij zijn Sem en Melissa en wij zijn op 15 juni 2018 getrouwd na 12.5 jaar samen zijn. Na de eerste kennismaking die wij hadden met Arend hadden we beide een goed gevoel. Hij luisterde rustig en aandachtig naar wat onze wensen waren. Ook via de mail een snelle reactie op vragen.

Op de dag leek hij ” onzichtbaar” te zijn. Kundig en ook weer rustig is hij de gehele dag aanwezig geweest om al onze mooie momenten vast te leggen. Kort na de bruiloft kregen wij onze korte versie en ook snel daarna de lange “echte” video. Werkelijk waar prachtig in elkaar gezet!

Niet meer verder zoeken dus, contact Arend!

Jordy van Schaijk heeft Visservideografie beoordeeld — 5 sterren

22 juli 2018 om 09:38

Hoi Allemaal. Wij zijn Ilona en Jordy en zijn op 6 juli getrouwd. Daar heeft Arend ons de hele dag gefilmd. We hebben een heel goed intakegesprek gehad. Het voelde meteen vertrouwd en hij snapte meteen wat we precies wilden vastleggen. Arend is een hele rustige aardige man. Op de dag zelf was hij heel erg ruim op tijd. Hij werkt secuur met het nadruk oog voor detail en je hebt geeneens in de gaten dat hij er is. Voor alle belangrijke momenten neemt hij rustig de tijd. We hebben de film heel snel gekregen, veel eerder dan we hadden verwacht. Die was heel erg mooi. Daar zijn we heel blij mee. Kortom: Arend heel erg bedankt voor het vastleggen van onze mooie bruiloft.